Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Репортерът на Телевизия 7/8 Станислав Балабанов гостува в предаването

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgРепортерът на Телевизия 7/8 Станислав Балабанов гостува в предаването
Коментари Харесай

Балабанов: Г-н Мутафчийски, никой няма яко да мре! Мисирките станаха слуги на тези, които дават брифинги

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Репортерът на Телевизия " 7/8 " Станислав Балабанов гостува в предаването " Студио Хъ ", където разяснява снощното изявление на Венцислав Мутафчийски пред Миролюба Бенатова.

" Преди да стартираме диалога, мога ли да се обърна към някого: Уважаеми проф. д.р ген. майор Мутафчийски! Никой няма да мре. Никой. Никой няма крепко да мре. Всички могат да решат какво ще се случва с тях, може да им се случи всичко. Дори и да ви смъкват. Но никой няма да мре. Да го знаете! ", сподели той първоначално.

" По отношение на снощното, по какъв начин да го нарека, надменно, непоносимо, заплашително, неуместно изявление, аз гледах и цялото изявление на колежката Бенатова, като цяло то беше едно извънредно обикновено изявление, с естествени въпроси. Като публицист тя го питаше значимите неща за пробойните в системата, по какъв начин действа системата, за неналичието на връзка сред институции, за техните неточности. Тези въпроси ги зададох и аз на брифинга. Пет пъти се срещнахме на брифинга. И на мен не ми отговаряше. И към мен се държеше надменно, обявяваше всеки мой въпрос за манипулативен. И по този начин. Нещо друго ми направи забавно усещане, че за жалост огромните медии не отразиха тази вест от нощес, не отразиха неговите думи. Изгледах всички излъчвания вести. Това към този миг не е учудващо. С опрощение, мисирките станаха прислужници на тези, които дават ежедневните брифинги. Изгледах всички излъчвания, не може през днешния ден в обедните вести централни излъчвания водеща вест да е сринат покрив на някаква къща в някакво село. Има доста по-важни и страшни неща. Ние не ги споделяме значимите неща, споделят ги тези от брифингите, те плашат и не престават да плашат хората. Тук ще изтъквам господин Слави Трифонов, който в действителност сподели нещо доста правилно и постоянно го е споделил - че най-важните проби за душeвността на един човек са три: тестът на славата, на парите и на властта. Както видяхме нощес с цялото ми почитание към званията на господин Мутафчийски очевидно след два месеца в ефира на огромните малките екрани той сякаш не успя да издържи на два от тестванията - на славата и на чувството за власт ", съобщи още той.

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш под прозорците си първите разярени крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е къс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР